Hiányzik még valami?
Kérdések, álláspályázat, Reca, karrier
Kérdések az álláspályázathoz

Mi a jelentkezés folyamata a Reca Kft.-nél?

Állásajánlatunk felkelette az érdeklődését? Esetleg be szeretne kerülni pályázati adatbázisunkba? Kérjük, ez esetben küldje el nekünk pályázati anyagát (önéletrajz + kísérőlevél) az alábbi elérhetőségek valamelyikére: 

a) e-mail-en a melinda.valik@reca.hu címre
b) honlapunkon, a karrier/aktuális állásajánlataink oldalon keresztül
c) postai úton az alábbi címre:

Reca Kft.

Valik Melinda
Kondorfa u. 10.
1116 Budapest

Fénykép

Pályázati anyagának beérkezése után gondosan ellenőrizzük azt. A beérkezéstől számított két héten belül jelentkezünk önnél (telefonon vagy email-en), hogy a további eljárásról tájékoztassuk!

Amennyiben Ön a képzettsége alapján a megpályázott pozíció követelményeinek megfelel, első körben személyes interjúra fogjuk meghívni. A pozíció jellegétől függően ezt további 1-3 interjú követheti majd.

Hogyan kell kitölteni az online jelentkezési lapot?

Kérjük, az online jelentkezési lap kitöltéséhez szakítson elegendő időt, s válaszoljon meg minden kérdést pontosan és hiánytalanul. Ügyeljen mindeközben a kötelezően kitöltendő mezőkre, amelyeket pirossal jelöltünk. Minden kitöltött nyomtatvány után kattintson a „mentés“, majd a „tovább“ mezőre. A nyomtatványokban előre és visszafelé is lapozhat.

Milyen fájlformátumban és -méretben töltsem fel az anyagokat?

A hagyományos MS-Office porgramok (Word, PowerPoint és Excel) mellett .pdf és .jpg formátumban is csatolhatja anyagait. Fontos azonban, hogy a mellékletek összmérete a 2 MB-ot (az online nyomtatványnál) nem haladhatja meg. Pontosan ezért a .pdf formátumot ajánljuk Önnek, annak érdekében, hogy minden szükséges dokumentumot a rendelkezésünkre tudjon bocsátani.

Honnan tudhatom, hogy pályázatom megérkezett-e Önökhöz?

Az online jelentkezési lap kitöltése esetén email-en visszaigazolást küldünk, miután anyaga beérkezett hozzánk. Ez a visszaigazolás automatikusan generálódik az Ön által megadott email-címre. Ha ezt a visszaigazolást megkapta, biztos lehet benne, hogy pályázata beérkezett hozzánk. Kérjük, ügyeljen ezért arra, hogy email-címét helyesen adja meg!

 
Amennyiben email-en küldte el jelentkezését, pályázati anyaga beérkezése után írásos kézbesítési visszaigazolást fog kapni tőlünk.

Milyen pályázati anyagok benyújtására van szükség?

A hiánytalanul kitöltött online jelentkezési lap mellé kérjük, küldje el motivációs levele kíséretében fényképét és önéletrajzát is. Mindezen dokumentumokat rendszerünkön keresztül fel is töltheti.

Aktuális még álláshirdetésük?

Naponta frissítjük álláshirdetéseinket, így kizárólag nyitott pozíciókra vonatkozóan talál honlapunkon pályázati felhívásokat.

Adatvédelem?

Az online jelentkezési lapot a Reca Kft. és anyacége kezeli, üzemelteti.

Adatok nyilvánosságra hozatala

Álláspályázata benyújtásával egyidejűleg Ön hozzájárul ahhoz, hogy az online jelentkezési lapon beküldött adatait és/vagy azokat az adatokat, amelyeket az Ön írásbeli pályázati dokumentációja tartalmaz, a koordináció és a kiértékelés céljából pályázati adatbázisunkban tároljuk. Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, nem továbbítjuk harmadik félnek, azokat kizárólag saját felhasználásra őrizzük meg.

Adatok érvényessége

Pályázati anyagát legfeljebb 24 hónapig tároljuk adatbázisunkban. Azonban az ehhez való hozzájárulását írásban bármikor visszavonhatja. Joga van természetesen ahhoz is, hogy szermélyes adatai törlését vagy módosítását kérje tőlünk. Fenntartjuk azonban magunknak a jogot, hogy a beküldött anyagokat adatbázisunkból az Ön előzetes értesítése nélkül töröljük.

Adatok lekérdezése, aktualizálása

Önnek jogában áll a megadott, adatbázisunkban tárolt személyes adatai lekérdezésére. A „folytatás“ gombra kattintva Ön jóváhagyását adja az előző pontokban megjelölt adattárolási feltételekhez. Jóváhagyását így az adatai módosításával együtt rögzítjük.

Hová fordulhatok további kérdéseimmel?

Amennyiben az álláspályázati folyamattal kapcsolatban olyan kérdései vagy problémái merülnek fel, amelyekre az itt leírtak nem adnak egyértelmű választ, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Reca Kft.  
Valik Melinda / HR vezető
Kondorfa u. 10.
1116 Budapest 
 
Tel.: +36 1 433 03 88
e-mail: melinda.valik@reca.hu

 

Fel

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.

RECA Facebook
RECA YouTube