Logisztika

Csúcsprecizitású logisztika

Aki a RECA Kft. partnereként végzi üzleti tevékenységét, sok dologban egyáltalán nem kell elmélyednie. Méghozzá azért nem, mert jól működik – mintha önműködő lenne. Ez jellemzi logisztikai folyamatainkat is.

Állandó mozgásban

A logisztika számunkra lényegesen többet jelent annál, minthogy áruinkat „A“-ból „B“-be juttassuk. A fogalom alatt rugalmas, az Önök igényeihez igazodó koncepciót értünk. S hogy ez mit jelent valójában? Motivált munkatársak és a legmodernebb raktárgazdálkodási, árutovábbítási berendezések elegyét, amelyhez kreatív, a folyamatos fejlesztést mindig szem előtt tartó irányítás is párosul.

Méretre szabott logisztikai megoldások

Nincs szükség arra, hogy minden héten újabb és újabb logisztikai megoldásokat találjunk fel. A meglévő, jól bevált, moduláris felépítésű logisztikai rendszerünk elemeinek kombinálásával és folyamatos fejlesztésével mindig az Önök igényeihez tudunk igazodni.

Szállítókészség

A raktárkapacitás, az átfutási idők, a naprakészség nálunk mindig a középpontban állnak, nagy biztonságot adva így az Önök gyártási folyamatainak.

Magas kiszolgálási fok

Azt, hogy az Önök C-alkatrészei mindig elérhetőek legyenek, a lehető legrövidebb átfutási idővel, a teljes logisztikai rendszerünket átfogó automatizált, dinamikus priorizálási renddel, valamint a vevői igényekhez igazodó megrendelés-feldolgozással biztosítjuk.

Kifinomult technológiák

A legmodernebb raktárgazdálkodási, árutovábbítási berendezések mellett a raktári termékek mozgását 3 mp-ként elemző, s az adatok alapján döntést hozó speciális szoftver segíti rendszerünk hatékonyságát.

Adatok

Naponta 2.800 megrendelés 16.000 tétele hagyja el raktárunkat. Naponta 2.800 csomagot és 360 raklapot adunk át speditőr partnereinknek. Összesen napi 82 tonnányi áru indul raktárunkból vevőinknek címezve.

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.