Tartalékoljuk időnket a fontos dolgokra.
RECA, RFID
Rugalmas megoldások

Rugalmas megoldások

RECA RFID iBin

Az RFID rendszer új eleme segítségével - RECA RFID iBin - a felhasználásvezérelt beszállítás nemcsak just-in-time megoldást jelent, hanem a C-alkatrész-gazdálkodás valós idejű, képformátumban történő adattovábbítással történik – iNTELLIGENT. Az új, kamerával felszerelt tárolóelem innovatív módszerrel állapítja meg a tárolt alkatrész mennyiségét. Amennyiben a tároló belsejében lévő készlet az előre meghatározott szintet eléri, elilndul a megrendelés.

RECA RFID iBox

A RECA RFID iBox egy elkülönített tárolóhely, amely az üres KANBAN-tárolók "intelligens“ gyűjtőhelyéül szolgál. Innen generálódik az új megrendelés. Amennyiben egy üres tárolót helyezünk ide, az RFID-transzponder azonnal reagál: továbbítja az adatokat SAP-rendszerünkbe.

RECA RFID iTagbox

A RECA RFID iTagbox azoknak jelent megoldást, akik a KANBAN-tárolókat saját telephelyükön töltik, ill. cserélik. E változatnál a tárolók etikettjeit szereljük fel az RFID-transzponderrel. A működési elv a következő: az üres tárolók etikettjeit bedobjuk az iTagbox-ba – s már kész is vagyunk. Az RFID ITagbox-on felvillanó fényjelzés ad tájékoztatást arról, hogy az etikettek sikeresen beolvasásra kerültek. Ez azt is jelenti, hogy az adatok egyidejűleg az SAP-rendszerünkbe is továbbításra kerültek.

RECA RFID iShelf

A RECA RFID iShelf-et a KANBAN-tárolóállványok legfelső szintjére installáljuk; erre helyezhetjük majd az üres KANBAN-tárolókat. Az intelligens polcelem az ide helyezett tárolóra vonatkozóan azonnal rendelést generál, s az adatokat azonnal továbbítja SAP-rendszerünkbe.

RECA RFID iPush

A RECA RFID iPush rendszer központi eleme egy a polcra rögzített vezérlőgomb. E gomb megnyomása automatikusan rendelést generál. A RECA RFID iPush kiválóan alkalmazható nagyobb, nem szabványos méretű raktári termékek esetén is, mivel a gombot rögzíthetjük tárolókra, szekrényekre vagy állványokra egyaránt.

RECA RFID iTurn

Tároló, amely maga gondoskodik a rendelés továbbításáról - méghozzá egészen egyszerű módon, elforgatással vezérelve.
A működési elv: az árukat egy kettéosztott tárolórendszerben raktározzuk (felhasználási és biztonsági készletre osztva). A felszerelt RFID-transzponder a hátulsó részen helyezkedik el. Amint az áruk mennyisége a biztonsági készletszint alá süllyed, az üres tároló megfordul. A transzponder eltol egy – az állvány elülső részére rögzített - mágnessínt, amely továbbítja a rendelési jelet.

RECA RFID iWeight

A RECA RFID iWeight rendszer a tárolt termék tömegén alapul. Amennyiben a tároló tömege a meghatározott minimális érték alá süllyed, automatikusan rendelést generál.

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.

RECA, Facebook
RECA, YouTube
RECA, LinkedIn