Értékeink

Fenntarthatóság

Fenntartható hatékonyság!

Stabilitás, megbízhatóság, emberség, érzékenység – mind-mind cégcsoportunk jellemző fogalmai. Ezen értékek elérésében különösen fontos számunkra a fenntarthatóság és a partnerség, amelyek végigkísérik, áthatják mindennapjainkat.

Az Őszinteség, valamint a Megbízhatóság fogalmát – így, nagy kezdőbetűvel - komolyan vesszük, szlogenünkben is bennefoglaltatnak ezen értékek:

RECA | CONNECTS.PERFORMS.INSPIRES

CONNECTS. Stabilitás, biztonság, minőség és tradíció.
Hosszú távú, biztonságot adó üzleti kapcsolatokat építünk.

PERFORMS. Életteli partnerség.

Csak akkor tudunk fenntartható fejlődést elérni és hosszú távon is perspektívát biztosítani partneri kapcsolatainkban, ha teszünk is érte.

INSPIRES. Emberséges rendszereket működtetünk.
Nap mint nap érzékeny pillanatokat élünk meg, pl. vevőinknél.

Hisszük, hogy a szociális és az ökológiai felelősségvállalás, a megbízhatóság, az őszinteség, az egymással való korrekt bánásmód, valamint a növekedésre és eredményességre való törekvés egyesíthető célok.

Meggyőződésünk szerint a fenntarthatóság számunkra stratégiai sikertényezőként jelenik meg, amely versenyelőnyt is biztosít a RECA cégcsoportnak. Csak a sikeres és nyereséges vállalatok engedhetik meg maguknak, hogy céljaik között a szociális és az ökológiai felelősségvállalás is szerepeljen. Az egészséges mikrogazdasági környezet, partnereink elismerései, valamint közösségi tevékenységeinkért kapott számos kitüntetésünk mind azt igazolják vissza számunkra, hogy jó úton haladunk.

>> Kiadványunk a fenntarthatóságról

„A fenntarthatóság nem divatirányzat. Cégünk tevékenységeit e cél már jó ideje áthatja, így alapját képezi mindennapi munkánknak, ezt bizonyítja sok-sok idevágó aktivitásunk is."

Mag. Ernst Wiesinger (A RECA vállalatcsoport ügyvezető igazgatója és a Kellner & Kunz AG vezérigazgatója)

Compliance

A „Compliance“ elsődleges fontosságú

A „Compliance“ kifejezés - valamilyen szabálynak, irányelvnek, előírásnak való - megfelelőséget jelent. Célja, hogy egy vállalat, illetve szervezet külső és belső tevékenységét tekintve is megfeleljen az irányadó törvényi, szervezeti, valamint az erkölcsi/társadalmi szabályoknak.

A „Compliance“ a RECA Kft.-nél, s az egész RECA vállalatcsoporton belül – a magas minőség igényével, a proaktív környezetgazdálkodással, valamint a vállalatirányítás fenntarthatóságával együtt – elsődleges prioritást élvez mind a munkatársak felelősségét érintő kérdésekben, mind operatív folyamataink kialakításában.

A RECA Kft. ügyvezetése és a RECA vállalatcsoport minden felelős vezetője elkötelezett a korrekt piaci verseny, valamint minden érvényben lévő nemzeti és nemzetközi törvény, egyéb előírás betartása iránt, különös tekintettel a korrupció, a vesztegetés, az árverseny kiiktatásának eseteire. Cégcsoportunk az ezzel az elvvel ellentétes magatartást szigorúan elutasítja és még legkisebb mértékben sem tolerálja.

A RECA Kft. egy sor olyan irányelvvel rendelkezik, amely egyértelműen szabályozza a fent leírtaknak megfelelő viselkedési normákat. Minden munkatársunkat ennek betartására ösztönzünk, illetve ennek megfelelően képzünk.

Irányelvek és megelőzési intézkedések

Hatékony biztonsági előírások, egy ehhez igazodó szervezet, valamint a munkatársak, akik ezeket az előírásokat betartva végzik mindennapi munkájukat, képezik alapját a „Compliance“ célok elérésének, s egyben támogatják cégünk sikeres továbbfejlődését!

 

„A „Compliance“ cégünk teljes működési területén teljes elsőbbséget élvez. A „Compliance“ felelősök folyamatos képzése, valamint belső folyamataink, ellenőrző rendszerünk biztosítják az irányadó törvények és egyéb szabályok betartását."
Mag. Astrid Siegel (Vezetőségi tag, Kellner & Kunz AG)

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.