Észrevételek, bejelentések (csoportszintű információs rendszer)

Észrevételek, bejelentések cégcsoportunk információs rendszerén keresztül

A „Compliance“ kézikönyvünkben foglaltak értelmében a munkatársainkkal, valamint vevőinkkel, beszállítóinkkal és egyéb üzleti partnereinkkel való etikus viselkedés iránt kötelezzük el magunkat. Vizsgálati eredmények igazolják, hogy a gazdasági bűncselekmények felderítéséhez gyakran harmadik féltől érkező bejelentések vezetnek. Éppen ezért olyan rendszert vezettünk be, amely segítségével munkvállalóink mellett harmadik fél számára is lehetőség mutatkozik arra, hogy gazdasági bűncselekmény gyanújakor, illetve a „Compliance“ elvével szembeni súlyos visszaélések esetén cégünk részére bejelentést tehessen. Ez az internet alapú ún. BKMS-rendszer (Business Keeper Monitoring System).

Amennyiben ezen a rendszeren keresztül bejelentést szeretne tenni, megteheti azt névvel vagy akár név nélkül is. Mivel cégünk a nyílt, őszinte kommunikáció híve, arra bátorítjuk Önt, hogy bejelentését  névvel is vállalja. Természetesen adatait minden esetben szigorúan bizalmasan kezeljük és a bejelentés  minden érintettjének érdekeit messzemenőkig tiszteletben tartjuk.

Kérjük, hozzon létre egy postafiókot a BKMS-rendszerben, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk majd Önnel. Ez azért különösen fontos, hogy felmerülő kérdéseit meg tudjuk válaszolni, illetve bejelentését adott esetben a későbbiek folyamán ki tudja egészíteni. A postafiókon keresztül történő kommunikáció – amennyiben azt szeretné – anonim módon is történhet.

E rendszer kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a cégcsoportunkon belül esetlegesen előforduló gazdasági bűncselekmény gyanújára vagy konkrét, súlyos „Compliance“ elleni vétségre felhívja figyelmünket. A rendszerrel való visszaélés büntetőeljárást vonhat maga után.

Bejelentését itt teheti meg.

Köszönjük támogatását!

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.