Elismerések

Elismeréseink

Osztrák állami kitüntetés, mint családbarát munkahely

2017. november 14-én Bécsben átadták az állam által hitelesített „Berufundfamilie” címet. Büszkék vagyunk arra, hogy iparágunkban Ausztriában elsőként kaptuk meg ezt a díjat, és elkötelezettségünket elismerték.

Államilag elismert oktatócég

2014 októberében a Kellner & Kunz, a Reca Kft. anyavállalata megkapta az osztrák nemzeti címert a gyakornoki képzésben elért kiemelkedő eredményeiért. Az „Állami által elismert oktatócég” minőségi pecsét egy biztosíték a fiatalok és szüleik számára arra, hogy a Kellner & Kunz szakmunkástanulói jminőségi képzésben részesülnek.

A Bundesbeschaffung GmbH (BBG) partnerei vagyunk

A Kellner & Kunz, a Reca Kft. anyavállalata és a BBG partnerségi megállapodását a felek 2016 májusában írták alá. A Federal Procurement GmbH (BBG) a közszféra beszerzési szolgáltatója. A BBG szerződései révén mintegy 960 000 terméket és szolgáltatást biztosít az adminisztrációnak. A BBG ügyfelei nem csak a szövetségi hatóságok, hanem az összes szövetségi állam és minden harmadik osztrák önkormányzat is. A kiszervezett cégek, egyetemek és egészségügyi intézmények nagy része már most is használja a BBG kínálatát.

Hermes Logisztikai Díj 2014

A Kellner & Kunz megkapta a 2014-es Hermes Logistics Prize-t a „Fenntarthatóság” kategóriában az Osztrák Kereskedelmi Kamaratól. A HERMES Verkehrs.Logistik.Preis díjat rendszeres ítélik oda az osztrák szállítási és logisztikai ágazatban elért kiemelkedő teljesítményekért, és ez az egyik legvágyottabb díj Ausztriában.

Complemento 2012: társadalmi elkötelezettséget díjazták

A Zivilinvalidenverbandes (Fogyatékkal élők Egyesülete) hivatalos “Complemento 2012” díjátadó ünnepségén a gazdasági kategóriában díjazta cégünket. Integratív foglalkoztatáspolitikánkkal társadalmi elkötelezettséget tanúsítunk, és vállalatunk a fogyatékkal élők integrációja példaértékű.

A VNL 2012 osztrák logisztikai díj döntőse

A Netzwerk Logistik Egyesület (VNL – Ausztria legnagyobb beszerzési és logisztikai platformja) minden évben odaítéli az osztrák logisztikai díjat. A „Legjobb innovatív partnerségen alapuló logisztikai megoldás” kategóriában a Kellner & Kunz, a Reca Kft. anyavállalata az újonnan kifejlesztett RFID KANBAN rendszert – a döntősök közé sorolta.

Az osztrák BMÖ – Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik 2011” logisztikai elismerés

A BMÖ – Ausztriai Anyaggazdálkodási, Beszerzési és Logisztikai Szövetségi – a Kellner & Kunznak, a Reca Kft. anyavállalatának ítélte oda a 2011. évi Austrian Supply Excellence Award díjat. A Reca a welsi új logisztikai központja logisztikai folyamatláncának piacorientált és példamutató újratervezéséért kapta a díjat.

“Leitbetriebe Austria” (Vezető Vállalatok Ausztria)

A Kellner & Kunz, a Reca Kft. anyavállalata a neves osztrák “Lead Companies Austria” hálózat tagja.

A díj megerősíti a Kellner & Kunz mint osztrák modellcég gazdasági és innovatív pozícióját. A „Leitbetriebe Austria” platform osztrák üzletemberek elismert szervezete, és a legjobb osztrák cégek együttműködésének tekinthető. Ezek a vállalatok az osztrák gazdaság pillérei: munkahelyeket biztosítanak, és a növekedés valamint a versenyképesség zálogai.

ISO 9001 szerinti TÜV minősítés

A TÜV SÜD Management Service GmbH tanúsító szervezete elismeri, hogy a Kellner & Kunz minőségirányítási rendszert vezetett be a csavarok, szerszámok, szabványos alkatrészek értékesítésére és a C-alkatrészek kezeléséhez szükséges szolgáltatások biztosítása céljából, mely vonatkozik a telephelyekre is , emellett a szervezet folyamatosan ellenőrzi a fejlesztéseket.

Osztrák nemzeti címerrel tüntették ki

1998-ban a Kellner & Kunz AG, a Reca Kft. anyavállalata megkapta az állami címert. Eddig mintegy 1400 vállalat kapta meg ezt a díjat az osztrák gazdaságnak nyújtott kivételes szolgáltatásaiért. Cégünk így vezető szerepet tölt be a gazdaság érintett ágában.

Kisipari innovációs díj 2017

A 2017-es welsi kisipari szakkiállításon a Kellner & Kunz, a Reca Kft. anyavállalata számos pályázatában az innovatív szolgáltatásaival szerzett pontokat.

A Kellner & Kunz AG “RECA iSTORAGE megoldását” díjazta a szakértő zsűri. A zsűri külön kiemelte a háttérben meghúzódó logisztikával kapcsolatos magas szintű szolgáltatást és a megrendelők számára nyújtott alkalmazások széles skáláját. Egy holisztikus szemléletű komplex megoldás, amely költségmegtakarítást kínál a folyamatoptimalizálás révén. A pályázatokat három szempont szerint értékelték: innováció – haszon – piaci siker/lehetőségek.

 

Kapcsolat
Kapcsolat
Bezár
Kérjük, fogadja el a sütiket az űrlap használatához.
Az ön kapcsolattartója:
Reca Kft.
Reca Kft.
Reca Kft. Hengermalom út 49-51. 1117
Goór Szandra
Goór Szandra
HR generalista
Kerekes Attila
Kerekes Attila
minőségügyi felelős
Balaton Sándor
Balaton Sándor
cégvezető, gazdasági és operatív vezető
Bogár  Ákos
Bogár Ákos
ügyvezető igazgató
Bartha Pál
Bartha Pál
cégvezető, értékesítési vezető, Ipari divízió
Németh Imre
Németh Imre
cégvezető, értékesítési vezető, Handwerk divízió
Kovács Szilvia
Kovács Szilvia
marketingvezető
Valik Melinda
Valik Melinda
HR vezető
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Kérjük igazolja, hogy ön nem robot.
Köszönjük üzenetét!
Kapcsolattartója hamarosan jelentkezik önnél.

Teljes kínálatunk
Böngésszen online!