Aktuális információk

Továbbra is Önökkel, Önökért!

Az aktuális helyzetben a legfontosabb: Most minden munkatárs, vevő és üzleti partner egészsége abszolút előnyt élvez!

Kedves Partnereink!

Komolyan vesszük felelősségünket, s tevékeny részt vállalunk abban, hogy a koronavírus-fertőzés terjedését Önökkel együtt megállítsuk! Teljes cégünk számára preventív óvintézkedéseket foganatosítottunk annak érdekében, hogy munkatársaink és minden olyan személy egészségét, akivel kapcsolatban állunk, a lehető legerőteljesebb módon megvédjük.

 Szívesen fogadjuk továbbra is megrendeléseiket  és  egyéb érdeklődő hívásaikat telefonon. Belszolgálati kollégáink irodai nyitvatartási időben teljes mértékben elérhetőek.
H-Cs: 7.30 - 17.00 óráig, és P 7.30 - 13.30 óra között

  • Értékesítő kollégáinkkal való személyes kapcsolattartás: Szaktanácsadó kollégáink természetesen továbbra is rendelkezésre állnak az Önökkel igény szerint egyeztetett személyes találkozókra. Kérdéseik, kéréseik esetén azonban telefonon és email-en is szívesen válaszolnak megkereséseikre.

     

RECA eSHOP

  • Használják ki a RECA eSHOP által kínált kényelmes online vásárlási és információszerzési lehetőségeket! Átfogó, a szerszám és rögzítéstechnikai területen mintegy 80.000 terméket tartalmazó kínálatunkat a shop.reca.co.hu oldalon találják.
     
  • Amennyiben még nem rendelkeznek hozzáféréssel eSHOP-unkhoz, egyszerűen regisztrálhatnak az alábbi oldalon: https://shop.reca.co.hu/customer/account/create/


Erőfeszítéseinkkel megőriztük mind logisztikai folyamataink, mind belső, az áruszállítások lebonyolítását támogató folyamataink teljesítőképességét– így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Önök ellátása továbbra is biztosított.

A közvetlenül előttünk álló időszak rendkívüli kihívások elé állít mindannyiunkat. Ebben a helyzetben kiemelten fontos lesz, hogy összetartsunk, s a vírusjárvány okozta válságot együttes erővel küzdjük le.

Legfontosabb most azonban egészségünk védelme – mindannyiunké, s kiemelten az idősebb generációé!
_____________

RECA Kft.  
2021.03.08.                                                                                              

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.