Szolgáltatások

Automata rendszerek

Moduláris automata rendszerek

RECA iSTORAGE – automatizált, mégis egyedi

Elérhető a nap bármely percében

Takarítson meg időt és pénzt a hálózatba köthető RECA iSTORAGE automata megoldással, amely nagyban leegyszerűsíti a mindennapi tevékenységet a “state-of-the-art” technológiának köszönhetően.

Ideális megoldás raktárkészlete kezeléséhez

Teljesen automatizált rendelési rendszer, folyamatosan elérhető termékek. Az erőfeszítés nélküli kivétel, valamint feltöltés értékes időt szabadít fel a munkafolyamatok során és mérhető hozzáadott értéket teremt.

A RECA iSTORAGE megoldással egy digitálisan vezérelt termékellátó rendszert nyújtunk, mely folyamatosan monitorozható és optimális készletet biztosít az alkatrészek széles palettájáról összeválogatva.

Automata rendszer

Milyen előnyöket nyújt?

Gazdaságos beszerzés és raktározás
Az automatizált rendelési rendszer optimalizálja a beszerzést. Az automatizált rendelési rendszer optimalizálja a beszerzést. Csökkennek a tárolási költségek.
Elérhető a nap bármely percében
A termékek éjjel-nappal elérhetőek. A termékek éjjel-nappal elérhetőek.
Automatizált, mégis egyedi
A moduláris rendszer lehetővé teszi az igényei szerint testreszabott rendszer kialakítását. A moduláris rendszer lehetővé teszi az igényei szerint testreszabott rendszer kialakítását.
Nincs várakozási idő
A termékek elérhetőek munkatársai számára a nap bármely percében. A termékek elérhetőek munkatársai számára a nap bármely percében.
Megrendelés és átláthatóság
Minden automata rendszer úgy épül fel, hogy egyszerű legyen a termékek kiválasztása… Minden automata rendszer úgy épül fel, hogy egyszerű legyen a termékek kiválasztása – termékkeresés a képernyőn a termék kiválasztásához vagy közvetlen kiválasztás.
Egyszerűen kezelhető
A munkatársai egyszerűen, személyes azonosítást követően kivehetik a termékeket. A munkatársai egyszerűen, személyes azonosítást követően kivehetik a termékeket – pin kód, plasztikkártya vagy chip alkalmazásával.
Átlátható költségek
A kivételt dokumentáló logok a folyamatot maximálisan átláthatóvá teszik. A kivételt dokumentáló logok a folyamatot maximálisan átláthatóvá teszik.
Kevesebb időt töltenek távol a munkatársak a tényleges munkavégzés helyétől
A megrendelések valós időben indulnak és a RECA rendszerfeltöltő szakembere gondoskodik az utánpótlásról. A megrendelések valós időben indulnak és a RECA rendszerfeltöltő szakembere gondoskodik az utánpótlásról.

Legjobb gyakorlat (Best practice)

Optimalizálja velünk az eszközraktározását!

A hálózatba kapcsolt, modulokból felépülő RECA iSTORAGE megoldásainkat már számtalan vállalat sikerrel használja – a kisipari vállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig. A folyamatok egyszerűbbé váltak, ugyanakkor az automata rendszerek használata és felügyelete számszerűsíthető hozzáadott értéket teremtett mindezen vállalatok számára.

Az egyedi, modulokból felépülő automata rendszerek elérhetőek gyártóüzemek és műhelyek számára egyaránt, az egyedi igények szerint kialakítva.

A RECA szakértő rendszermérnök csapata készen áll, hogy támogatást nyújtson Önnek. Közös projektet hozhat létre Ön is a RECA csapatával, hogy akár 20%-os anyag- és időmegtakarítást érjen el.

Kapcsolat
Kapcsolat
Bezár
Kérjük, fogadja el a sütiket az űrlap használatához.
Az ön kapcsolattartója:
Reca Kft.
Reca Kft.
Reca Kft. Hengermalom út 49-51. 1117
Goór Szandra
Goór Szandra
HR generalista
Kerekes Attila
Kerekes Attila
minőségügyi felelős
Balaton Sándor
Balaton Sándor
cégvezető, gazdasági és operatív vezető
Bogár  Ákos
Bogár Ákos
ügyvezető igazgató
Bartha Pál
Bartha Pál
cégvezető, értékesítési vezető, Ipari divízió
Németh Imre
Németh Imre
cégvezető, értékesítési vezető, Handwerk divízió
Kovács Szilvia
Kovács Szilvia
marketingvezető
Valik Melinda
Valik Melinda
HR vezető
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Kérjük igazolja, hogy ön nem robot.
Köszönjük üzenetét!
Kapcsolattartója hamarosan jelentkezik önnél.

Teljes kínálatunk
Böngésszen online!