Elismerések

Teljesítményünk elismerései

„Hermes“ logisztikai díj 2014

Cégcsoportunk 2014-ben "fenntarthatóság" kategóriában elnyerte Ausztria gazdasági kamarájának „Hermes“ logisztikai díját. A „Hermes“ logisztikai díjjal Ausztriában a közlekedés- és logisztikai gazdasági területen elért kiemelkedő teljesítményt honorálják. E díj egyike Ausztria legnívósabb kitüntetéseinek.

Jelölés az osztrák logisztikai érdekvédelmi hálózat 2012-es logisztikai díjára

Minden évben odaítélésre kerül Ausztria legnagyobb logisztikai érdekvédelmi szövetségének (Verein Netzwerk Logistik, VNL) nagydíja. A „Üzleti partnernél megvalósított leginnovatívabb logisztikai megoldás“ kategóriában mi is pályázatot nyújtottunk be az újonnan kifejlesztett RFID-KANBAN rendszerünkkel, amellyel 2012-ben bejutottunk a verseny döntőjébe.

Az „Ausztria kiváló beszállítója 2011“ („Austrian Supply Excellence Award 2011“) cím elnyerése

A BMÖ – „Ausztria Anyaggazdálkodási, Beszerzési és Logisztikai Szövetsége“ – cégcsoportunknak ítélte oda 2011-ben az „Ausztria kiváló beszállítója 2011“ („Austrian Supply Excellence Award 2011“) címet. Ezzel a díjjal a logisztikai értékteremtési lánc azon megoldásai kerülnek nyílt elismerésre, amelyek teljességükkel és fenntarthatóságukkal kiemelkednek a beszállítói, illetve a beszerzési szolgáltatások közül. A díjat új logisztikai központunk folyamatláncának piacorientált és példaértékű átalakításának, fejlesztésének elismeréséért kaptuk.

A TÜV által tanúsított, ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer

A TÜV SÜD Management Service GmbH független tanúsító szervezet igazolja, hogy a RECA cégcsoport tagjaként a Reca Kft. a „csavarok, szerszámok, kötőelemek kereskedelme és C-alkatrész-gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások“ területén minőségirányítási rendszert vezetett be, amelyet a folyamatok állandó fejlesztésének biztosításával működtet.

RECA Group

A RECA konszern nemzetközi vállalatairól itt olvashat bővebben!

 

Kapcsolat

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban írjon nekünk!
A nyomtatványhoz

 

Látogasson meg minket!

A globális RECA honlapjainkon kívül további webes csatornákon is elérhetőek vagyunk.