Kizöldül a BME Suborbitals műhelye – új RECA szerszámok érkeztek

11/05/2023

Az oktatás támogatása

Kizöldül a BME Suborbitals műhelye – Megérkeztek az új RECA szerszámok

Kizöldül a BME Suborbitals műhelye – Megérkeztek az új RECA szerszámok

Minőségi szerszámokkal és védőeszközökkel bővül a BME Suborbitals műhelyfelszerelése; a termékeket 2023. május 9-én vették át a kutatórakéta-fejlesztő egyetemista csapat vezetői.

Bogár Ákos, a RECA Kft. ügyvezetője az együttműködés kapcsán kihangsúlyozta: „Jóleső érzéssel hallgattuk a fiatalok beszámolóját arról, hogy az eszközeinknek köszönhetően ezután könnyedén megbirkóznak majd az indítóállvány és a rakéták megépítéséhez szükséges precíz szerelési feladatokkal.”

Dr. Farkas Balázs, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa úgy fogalmazott: „Lassan több, mint két éve kísérem a versenycsapatot az útján. Örömömre szolgál látni, hogy a hallgatóktól indult kezdeményezés milyen pályát járt be ilyen rövid idő alatt; a nemzetközi versenyeken való sikeres szereplés mellett a Magyar Asztronautikai Társasággal együtt megszervezték az első hazai CanSat versenyt.”

Horváth Aurél, a BME Suborbitals főmérnöke elmondta: „A RECA eszközöket először a Cansat versenyen teszteltük és ezeknek köszönhetően mostanra már sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni az indítóállvány helyszíni összeszerelését, valamint a kutatórakétáink repülésre való felkészítését.

A támogatás keretében a RECA többek között fogó-, csavarhúzó-, mérőszalag készlettel, védőkesztyűkkel és  –szemüvegekkel, lámpákkal, kötőelemekkel gazdagítja az egyetemi csapat műhelyfelszerelését.

A RECA szlogenje „RECA Connects. Performs. Inspires.” testet ölt a társadalmi felelősségvállalás területén is: a társaság kiemelt figyelmet szentel az oktatásnak. Szoros együttműködést alakított ki több hazai oktatási intézménnyel, melynek keretében kötőelemeket és műhelyeszközöket nyújt, valamint tudásátadást biztosít a műszaki képzésben résztvevő fiatalok számára.

 

Kapcsolat
Kapcsolat
Bezár
Kérjük, fogadja el a sütiket az űrlap használatához.
Az ön kapcsolattartója:
Reca Kft.
Reca Kft.
Reca Kft. Hengermalom út 49-51. 1117
Goór Szandra
Goór Szandra
HR generalista
Kerekes Attila
Kerekes Attila
minőségügyi felelős
Balaton Sándor
Balaton Sándor
cégvezető, gazdasági és operatív vezető
Bogár  Ákos
Bogár Ákos
ügyvezető igazgató
Bartha Pál
Bartha Pál
cégvezető, értékesítési vezető, Ipari divízió
Németh Imre
Németh Imre
cégvezető, értékesítési vezető, Handwerk divízió
Kovács Szilvia
Kovács Szilvia
marketingvezető
Valik Melinda
Valik Melinda
HR vezető
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Compliance RECA Group Kellner & Kunz AG
Boschstraße 37, 4600 Wels
Kérjük igazolja, hogy ön nem robot.
Köszönjük üzenetét!
Kapcsolattartója hamarosan jelentkezik önnél.

Teljes kínálatunk
Böngésszen online!